top of page

Yoga & Yelken

Güncelleme tarihi: 6 Kas 2022

Türkiye'nin en iyi yelken / yoga merkezinde vücudunuzu zihninizle uyumlu hale getirin.

Günlük rutininizden kurtulun ve yoga pratiğinizi dünyanın en keyifli yerlerinden birine götürün.

Bir yoga inzivası içinde bulunduğunuz yaş grubu, fiziksel durumunuz veya her fitness seviyenizden bağımsız farklı kondisyona sahip insanlara hitap ettiği ve kolayca adapte edilebildiği için harika bir zihinsel ve bedensel tatilidir.

Yoga Yelken Tatilleri, macera ve dengeli vücut-zihin inzivasının en iyi birleşimidir. Boom Yelken, Türkiye'de bir yelken tatilinde harika bir deneyim ile yoga inzivası sağlar. Siz Güney Türkiye'de yelken yapmanın temellerini öğrenirken, yoga eğitmenimiz sizi en güzel yerlerde çalıştıracak ve akşam meditasyonlarınıza rehberlik edecek.

Kabinler ikiz paylaşımlıdır, bu yüzden bir arkadaş getirmeyi unutmayın!


Türkiye'nin en iyi yelken / yoga merkezinde vücudunuzu zihninizle uyumlu hale getirin.

Kadim Yogiler, insanın kendisi ve çevresi ile denge ve uyum içinde olması için bedeni, zihni ve ruhu bütünleştirmesi gerektiğine inanıyordu. Bu entegrasyon için duygu, eylem ve zekanın dengede olması gerekir. Kadim yogiler, Yoga yapılarının üç ana sütunu oluşturan egzersiz, nefes alma ve meditasyon yoluyla bu dengeyi sağlamanın ve sürdürmenin yolunu yarattı.

Boom Yelken sizin için Yoga, Yelken ve özgür bir ortamı birleştiriyor. Güneşin, denizin, tarihin, deniz ürünlerinin ve meditasyonun tadını çıkarabileceğiniz Türkiye'nin en nefes kesici koylarında tatil yapmanızı sağlayarak bedensel, duygusal ve fiziksel dengenizi bütünleyip her anlamda dinlenmenizi sağlayacağız.

bottom of page